La teva privacitat és important per nosaltres
Les galetes d'aquest lloc web milloren la teva experincia de navegaci, adapten els continguts als teus interessos i/o poden permetre mostrar-te publicitat sobre la base d'un perfil elaborat segons la manera en qu navegues entre daltres. S'utilitzen galetes prpies i de tercers de manera transparent i responsable sense accedir a informaci sensible del teu dispositiu. Pots ampliar la informaci accedint a la nostra poltica de galetes.
MARTÍ BASSÓ, és una empresa dedicada des del 1956 a l'assessorament i gestió en temes administratius, fiscals, laborals, mercantils, comptables i d'altres; al servei d'empreses i particulars.

Disposem d'un equip de professionals que compten amb una dilatada experiència i un alt grau d'especialització dins del món empresarial, que ens permet contribuir a trobar la solució eficaç i aconsellar les millors decisions, amb rapidesa, responsabilitat i confidencialitat.
          Aquests serveis que li oferim tenen la millor garantia de solvància de la nostra firma. 
Actualment no disposem de dades en aquesta secció.
Avís legal
x

Aquest lloc web, amb URLs www.matibasso.com/cat/es, és responsabilitat de MARTÍN BASSÓ, S.L.P., societat mercantil inscrita en el Registre Mercantil de Girona en el Registre mercantil de Girona, volum 91, secció 8e, foli 205, full GE-1.631 i amb NIF B17287269, i seu i domicili social a: C/Barcelona, núm. 23 – baixos, de la ciutat de Girona.

Aquest web pot ser visitat per qualsevol usuari de forma lliure i gratuïta sempre que sigui per al seu ús exclusivament personal. «Usuari», és doncs, tota persona física o jurídica que accedeix o hagi accedit a aquest lloc, i que està subjecta, per tant al contingut del present AVÍS LEGAL.


Responsabilitats

MARTÍN BASSÓ, S.L.P. no assumeix cap responsabilitat pels eventuals danys i perjudicis produïts per interferències, avaries telefòniques o desconnexions en el sistema electrònic o per qualsevol altre factor o circumstància aliens al seu control.

MARTÍN BASSÓ, S.L.P. no garanteix que el seu lloc web i els seus servidors estiguin lliures de virus i de programes malignes de qualsevol tipus, i no es fa responsable dels eventuals danys i perjudicis causats per l'accés al seu lloc web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

MARTÍN BASSÓ, S.L.P. no és responsable de la informació ni de la resta de continguts de tercers enllaçats al lloc web www.matibasso.com/cat/es. Així mateix, no es responsabilitza de cap informació no continguda en aquest lloc web, i per tant, no elaborada directament o per algun dels seus membres autoritzats. 


Quant als continguts

Tots els continguts del web www.matibasso.com/cat/es, incloent-hi els textos, les bases de dades, les imatges, els gràfics, el so i qualsevol altre material, són propietat de MARTÍN BASSÓ, S.L.P. o dels tercers que n’hagin autoritzat l’ús a MARTÍN BASSÓ, S.L.P., el/s qual/s se’n reserven tots els drets de propietat intel·lectual i industrial, per a tot el món i durant tota la seva vida legal. La seva utilització requereix l’autorització expressa i per escrit.

MARTÍN BASSÓ, S.L.P. publica per mitjà d’aquest lloc els dissenys i logotips que l’identifiquen. Poden ser utilitzats únicament per identificar activitats o iniciatives pròpies o d’altres persones o institucions quan aquestes iniciatives o activitats tinguin el suport explícit o la participació MARTÍN BASSÓ, S.L.P.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc web en una finestra aliena (framing) sense l’autorització expressa i per escrit de MARTÍN BASSÓ, S.L.P.

MARTÍN BASSÓ, S.L.P. es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i els perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual.

MARTÍN BASSÓ, S.L.P. es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, la configuració i els continguts del web, així com l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

El web www.martibasso.com/cat/es disposa d'enllaços (links) a altres webs que pertanyen a tercers i no es responsabilitza pels danys i perjudicis deguts a l'accés, funcionament, disponibilitat o continuïtat dels mateixos, així com de la qualitat del servei, fiabilitat i licitud dels continguts i informació que es publiquen en les pàgines enllaçades.


Responsabilitats dels usuaris

No està autoritzat utilitzar els continguts d'aquest lloc web amb fins comercials o publicitaris.
No està permès reproduir, distribuir, transmetre, adaptar o modificar, amb qualsevol eina o per qualsevol mitjà, ni els continguts d'aquest lloc web ni el seu disseny.

Queda prohibit, llevat dels casos en què MARTÍN BASSÓ, S.L.P. ho autoritzi expressament, presentar pàgines del web, signes distintius, marques o altres denominacions socials o comercials d'una altra persona, empresa o entitat.

Els possibles conflictes relatius a aquest lloc web es regiran exclusivament pel dret que afecta l'estat espanyol i la comunitat autònoma de Catalunya, i seran els jutjats de la ciutat de Girona els únics competents.

Els usuaris accepten el compliment i el respecte d'aquest punt.

MARTÍN BASSÓ, S.L.P. es reserva el dret de modificar els termes i les condicions establerts en aquest document.


Quant a les dades dels usuaris

Totes les dades proporcionades pels usuaris d'aquest lloc web es destinaran exclusivament a les finalitats expressades en cada cas, i seran tractades d'acord amb el principis de protecció de dades que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Amb conformitat amb aquesta Llei, les dades personals facilitades a través d’aquest web podran ser recollits en fitxers automatitzats propietat i sota la responsabilitat de MARTÍN BASSÓ, S.L.P. i la finalitat dels quals és la de mantenir el contacte amb els usuaris interessats en els serveis de MARTÍN BASSÓ, S.L.P.

 MARTÍN BASSÓ, S.L.P. garanteix la privadesa de les dades personals dels usuaris d’aquest web.

MARTÍN BASSÓ, S.L.P. entén que, en el moment d’omplir els formularis que figuren al lloc web, l’usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i del tractament que se’n derivarà.

Els usuaris poden, en tot moment, exercitar el seu dret d’accés, rectificació i cancel·lació de les dades facilitades a MARTÍN BASSÓ, S.L.P., enviant una sol·licitud escrita i signada al correu info@martibasso.com, incloent-hi el nom, els cognoms, el DNI i la direcció de correu electrònic, amb les instruccions precises a l’efecte .

MARTÍN BASSÓ, S.L.P. informa que aquest lloc web pot utilitzar galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a fi de fer més còmoda i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes serà l’estrictament necessària per a la prestació dels serveis que s’ofereixen des del lloc web. En cap cas no s’utilitzen galetes per adquirir dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d'Internet per obtenir un millor coneixement i control de les galetes, per ser advertit abans de la seva instal·lació i per impedir-la si és la seva voluntat, tot i que aquesta decisió pot comportar una pèrdua de funcionalitat i operativitat del web.

Els possibles conflictes relatius a la utilització d’aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de Catalunya, sent els jutjats de la ciutat de Girona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual hi accedeixi, accepta el compliment i respecte d'aquesta clàusula, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur.